Úvod RECEPTY Pečené mäso pripravené v marináde s chrumkavou slaninou, syrom a klobásou

Pečené mäso pripravené v marináde s chrumkavou slaninou, syrom a klobásou

Vyskúšajte tento recept na pečené mäso pripravené v marináde s chrumkavou slaninou, syrom a klobásou. Ak vás nudia klasické jedlá, nasledujúci recept vás poteší novou inšpiráciou. Z tejto pečenej kombinácie sa naje celá rodina a vďaka lahodnej domácej marináde, v ktorej sa mäso pripravuje, si na nej určite pochutná každý.

Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchařka.


Zdroj: elmenyorszag.com

Pečené mäso v marináde so slaninou, syrom a klobásou

Čo budeme potrebovať:

  • 1,5 kg vykosteného mäsa vcelku
  • 100 g nakrájanej slaniny
  • 1 kocka vývaru
  • 1 cibuľa
  • 200 g syra
  • 1 klobása
  • 1 červená paprika

Na marinádu:

  • olej
  • maďarská zmes korenia
  • vegeta
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • paprika

Ako budeme postupovať:

1. Mäso nakrájajte na plátky s hrúbkou 1,5 cm. Zmiešajte všetky zložky marinády a vložte do nej mäso. Zabalte ho do fólie a nechajte ho cez noc odpočívať v chladničke.

2. Na druhý deň vložte do pripravených zárezov kúsky syra a slaniny, plátky salámy a tiež zeleninu.

3. Mäso vložte do pekáča a zalejte vývarom pripraveným z kociek. Pečte v rúre približne 2 hodiny a keď mäso sčervená, môžete ho podávať s vhodnou prílohou.

Prajeme vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, vaši priatelia si ho zamilujú!