Úvod RECEPTY Domáca tvarohová nátierka s jarnou cibuľkou

Domáca tvarohová nátierka s jarnou cibuľkou

Domáce nátierky sú veľmi obľúbenou súčasťou osláv a večierkov. Veľmi ľahko sa z nich pripravujú sendviče alebo jedlá z jedného hrnca a slúžia rovnako dobre ako raňajky. Táto domáca syrová nátierka s jarnou cibuľkou je skvelá na čerstvo upečenom chlebe. Jeho príprava je veľmi jednoduchá, rýchla a výsledná chuť je neuveriteľná.

Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchařka.


domácí tvarohová pomazánka s jarní cibulkou
Zdroj: shutterstock

Domáca tvarohová nátierka s jarnou cibuľkou:

Čo budeme potrebovať:

  • 250 g jemného tvarohu
  • 2 jarné cibuľky
  • 1 PL olivového oleja
  • 1/2 citróna (šťava)
  • 1 KL worcestrovej omáčky
  • soľ, korenie podľa chuti

Ako budeme postupovať:

1) Jarnú cibuľku zbavte koreňov, dobre ju umyte a nakrájajte na čo najmenšie kúsky.

2) V miske vyšľaháme tvaroh s olejom, citrónovou šťavou, worcestrovou omáčkou a pridáme nakrájanú jarnú cibuľku.

3) Ochutnajte nátierku a dochuťte ju soľou a korením.

4) Natrite na toast alebo čerstvý chlieb a podávajte s čerstvou zeleninou.

Hotovo! Dobrú chuť!