Naše vyprážané kuracie rezne v horčicovej marináde, ktorá chutí úplne božsky, sú naozaj nebeským požitkom. Ponorte sa do tejto chuťovej symfónie a užite si jedinečnú kombináciu krehkého rezeňa s bohatými tónmi horčice. Pripravte sa na výlet do raja chutí!
[prima_kucharka_fb]
Vyprážané kuracie rezne v horčicovej marináde
[co_budeme_potrebovat]
- 2 veľké kuracie prsia
- 1 polievkovú lyžicu horčice
- 4 lyžice hladkej múky
- 2 vajcia
- 4 lyžice mlieka
- 5 polievkových lyžíc strúhanky
- soľ
- paprika
- olej na vyprážanie
[ako_budeme_postupovat]
1. Mäso nakrájajte na plátky a nechajte zmäknúť.
2. Jednu stranu mäsa (alebo obe, podľa chuti) potrite horčicou.
3. Druhú stranu osolíme a okoreníme. Vajíčka rozšľaháme s mliekom.
4. Mäso teraz obalíme. Najprv v múke, potom vo vajci a nakoniec v strúhanke.
5. Na panvici rozohrejte olej a mäso opečte z oboch strán.
Tieto kuracie prsia v horčicovej marináde si zamilujete.
Zdieľajte tento recept, vaši priatelia si ho zamilujú.