Úvod RECEPTY Zabudnite na klasické mäsové guľky a vyskúšajte túto vyprážanú roládu v cestíčku

Zabudnite na klasické mäsové guľky a vyskúšajte túto vyprážanú roládu v cestíčku

0

Neviete, čo uvariť na obed, a nechcete tráviť veľa času v kuchyni? Vyskúšajte tento recept na vyprážané závitky v cestíčku, ktoré si každý zamiluje. Toto je skvelé jedlo, ktoré si zamiluje každý. Na nič nečakajte a vrhnite sa do prípravy skôr, ako bude neskoro, zvládne to každý začínajúci kuchár a kuchárka! Poďme na to.

[prima_kucharka_fb]

Roláda se sýrem před zabalením.

Vyprážaná bravčová roláda v cestíčku

[co_budeme_potrebovat]

  • 500 g mletého mäsa
  • 1 cibuľu
  • 150 g syra
  • 1 vajce
  • soľ, mleté čierne korenie podľa chuti
  • olej

Na cesto:

  • 250 ml mlieka
  • 2 vajcia
  • 10 PL hladkej múky
  • soľ, mleté čierne korenie podľa chuti

[ako_budeme_postupovat]

1. Mleté mäso vložte do misky. Cibuľu ošúpeme, nastrúhame na jemnom strúhadle a pridáme k mäsu. V miske rozšľaháme vajcia, pridáme soľ a korenie a rukami dobre premiešame.

2. Pracovnú plochu si zakryjeme potravinárskou fóliou, rozložíme na ňu mäso a vytvarujeme z neho obdĺžnikovú placičku.

3. Nastrúhajte na ňu syr na hrubom strúhadle a zrolujte do rolády.

4. Zabaľte do potravinovej fólie a vložte na 3 – 4 hodiny do mrazničky.

Fólii pořádně utáhneme.

5. Cesto pripravíme tak, že v mlieku rozšľaháme vajcia, pridáme soľ a dobre vyšľaháme metličkou. Pridáme múku a vypracujeme redšie cesto.

6. Roládu vyberieme z mrazničky, odstránime potravinovú fóliu a nakrájame ju na hrubšie plátky (široké asi 1 cm).

zapomeňte na klasické karbanátky a vyzkoušejte tuto smaženou roládu v těstíčku

7. Každý kúsok mäsovej rolky obalíme v cestíčku a opečieme z oboch strán na miernom ohni prikryté pokrievkou.

Hotovo!

Výsledek této smažené rolády se sýrem si zamilujete.

Prajeme vám dobrú chuť!

VIDEO NÁVOD:

Zdieľajte tento recept na vyprážanú bravčovú roládu v cestíčku aj so svojimi priateľmi! Určite si na nej tiež pochutnajú.