Úvod RECEPTY Plnená bravčová panenka obalená v slaninke

Plnená bravčová panenka obalená v slaninke

Vitajte na našej kulinárskej dobrodružnej ceste! Dnes vám predstavíme neodolateľný recept na plnenú bravčovú panenku obalenú v lahodnej slaninke. Táto lahôdka spája jemnosť panenky s bohatou chuťou slaniny, čím vytvára dokonalý harmónicky duet na vašom tanieri. Pripravte sa na chuťovú explóziu, ktorá vás okúzli a poteší. Nechajte sa uniesť do sveta skvelého jedla!

Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchařka.


tento recept s vepřovou panenkou a slaninou se stane vaším oblíbeným

Užite si spoločné chvíle o niečo viac a doprajte si niečo sladké – Dezert Milk Valley.

Plnená bravčová panenka obalená v slaninke

Čo budeme potrebovať:

  • bravčová panenka – 800 g
  • soľ – 5 g
  • čierne korenie – 5 g
  • cibuľa – 150 g
  • nakladané uhorky – 150 g
  • tvrdý syr – 200 g
  • slanina – 300 g
  • olej – 10 ml

Ako budeme postupovať:

1) Bravčovú panenku som nakrájala na širšie plátky, z ktorých som potom časť odkrojila.

tento recept s vepřovou panenkou a slaninou se stane vaším oblíbeným

2) Každý rez osolíme a okoreníme. Cibuľu nakrájajte na plátky a potom ju spolu s nakrájanými uhorkami vložte do rezu.

tento recept s vepřovou panenkou a slaninou se stane vaším oblíbeným

3) Pridáme plátok syra a každú porciu obalíme v slanine. Umiestnite ho do pekáča a pečte 40 minút pri teplote 180 stupňov.

4) Podávajte s obľúbenou prílohou. Prajeme vám dobrú chuť.

tento recept s vepřovou panenkou a slaninou se stane vaším oblíbeným

VIDEO SPRIEVODCA: