Úvod RECEPTY Špikovaná bravčová krkovička na bylinkách – pomaly pečená a veľmi chutná!

Špikovaná bravčová krkovička na bylinkách – pomaly pečená a veľmi chutná!

0

V tomto príspevku sme pre vás pripravili chutný recept zo skupiny Prima Kuchařka, v ktorej nájdete mnoho ďalších a skvelých inšpirácií na varenie alebo pečenie. Dnes sa pozrieme na fantastický recept – korenenú bravčovú krkovičku na bylinkách, ktorú si zamilujete vy aj celá vaša rodina. Recept poslala pani Jana P., za čo jej veľmi pekne ďakujeme.

Pozrime sa, čo všetko potrebujeme a ako túto pochúťku pripraviť.

Vyskúšajte tiež slanú roládu z lístkového cesta – Rýchly a chutný recept!

Špikovaná bravčová krkovička na bylinkách
Zdroj: Prima Kuchařka

Čo budeme potrebovať:

  • bravčová krkovička
  • cesnak
  • soľ
  • rasca
  • mrkva
  • slanina
  • rozmarín, tymián
  • maslo
  • červené víno

Ako budeme postupovať:

1) Najprv mäso potrite cesnakom, soľou a rascou.

2) Nakrájajte mrkvu a slaninu a osoľte ich. Potom nimi prešpikujte mäso. Pridajte rozmarín, tymián, niekoľko plátkov masla a prilejte červené víno.

3) Pečte prikryté pri teplote 160-170 ºC, kým nezmäknú. Krkovička je hotová!

Podávajte s prílohou.

Prajeme vám dobrú chuť!

Špikovaná bravčová krkovička na bylinkách
Zdroj: Prima Kuchařka

Ak sa vám recept na korenenú bravčovú krkovičku s bylinkami páčil, nezabudnite sa oň podeliť so svojimi priateľmi, ktorí si ho tiež zamilujú. Inšpirujte sa tiež ďalším skvelým receptom z bravčového mäsa: Bravčové kapsy plnené syrovou plnkou so zeleninou a slaninou!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments