Neviete, čo uvariť na obed, a nechcete tráviť veľa času v kuchyni? Ukážeme vám krok za krokom recept na syrový kastról s kuracími prsiami a šampiňónmi. Na nič nečakajte a začnite s prípravou skôr, ako bude neskoro, zvládne to každý začínajúci kuchár a kuchárka! Príprava pokrmu vám zaberie len niekoľko minút a budete mať chutný plnohodnotný obed.
Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchařka.
Syrový kastról s kuracími prsiami a hubami:
Čo budeme potrebovať:
- 2 kusy kuracích pŕs
- 3 vajcia
- Soľ, kari korenie, vaše obľúbené korenie
- 200 ml smotany na varenie
- 50 g strúhaného syra
- Paradajky
- Huby
- 30 g mozzarelly
Ako budeme postupovať:
1. Mäso nakrájajte na rezance a vložte do maslom vymastenej misy.
2. Rozšľaháme vajcia, pridáme smotanu, soľ, korenie a premiešame.
3. Syr pridáme na malé strúhadlo a dobre premiešame. Zmes nalejte na mäso v zapekacej miske a na vrch poukladajte plátky paradajok, plátky húb a kúsky mozzarelly.
4. Osolíme a vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov na 30 minút.