Máte radi bravčové kotlety? Čo tak pripraviť ich bez trojobalu, ale s úplne dokonalou prílohou, ktorú si zamilujete nielen vy, ale celá vaša rodina! Tieto bravčové kotlety z farmy si zamilujete. K tomuto receptu sa budete často vracať.
Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchařka.
Farmárske bravčové kotlety
Čo budeme potrebovať:
- 4 plátky bravčových kotliet
- 2 paradajky
- 1 ks feferónky
- 4 ks húb
- 4 plátky údenej šunky
- Strúhaný syr 200 g
- Klobása 1 ks
- Soľ a korenie podľa chuti
- Grilovacie korenie podľa chuti
Ako budeme postupovať:
1. Bravčové mäso osolíme, okoreníme, posypeme grilovacím korením a opečieme na rozpálenej panvici.
2. Plátky mäsa poukladajte na plech, pridajte feferónky nakrájané na malé kúsky, plátky salámy, plátky šampiňónov, plátky paradajok, šunku a nakoniec posypte strúhaným syrom.
3. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C, kým syr nie je zlatistý.
4. Podľa chuti podávajte s hranolkami, chlebom alebo len so šalátom.
Prajeme vám dobrú chuť!
Zdieľajte tento recept, vaši priatelia si ho zamilujú!