Úvod RECEPTY Vytvorte si vlastnú mäsovú pochúťku: Domáca pikantná mäsová zmes na toasty

Vytvorte si vlastnú mäsovú pochúťku: Domáca pikantná mäsová zmes na toasty

0

Ak máte radi chutné pochutiny na toastoch a túžite po niečom originálnom, práve ste sa dostali na správne miesto! V tomto článku vám predstavíme recept na vytvorenie vlastnej lahodnej pikantnej mäsovej zmesi na toasty, ktorá vám bude rozvíjať chuťové bunky. S jednoduchými krokmi a kvalitnými surovinami si môžete pripraviť toasty, ktoré si zamilujete. Pozrite sa, ako sa pustiť do tvorby tejto chutnej domácej pochúťky!

[prima_kucharka_fb]

Domácí pikantní masová směs na topinky

Domáca pikantná mäsová zmes na toasty

[co_budeme_potrebovat]

  • 1 cibuľu
  • 1 biele korenie
  • 1 červená paprika
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 500 g mletého bravčového mäsa
  • pór – podľa chuti
  • 1 červená cibuľa
  • olej – na vyprážanie
  • 1 polievková lyžica korenistej paprikovej pasty
  • 2 PL ajvaru pikantného
  • soľ – podľa chuti
  • čierne mleté korenie – podľa chuti
  • 400 g olúpaných paradajok
  • 1 PL cukru
  • 1 strúčik cesnaku

Ostatné:

  • chlieb
  • masť a olej – na vyprážanie chleba
  • cesnak – podľa chuti
  • eidam – podľa chuti
  • niva – podľa chuti

Na zdobenie:

  • kolieska póru
  • kolieska červenej cibule

[ako_budeme_postupovat]

1. Cibuľu, biele korenie, červenú papriku a cesnak nakrájajte nadrobno, potom nakrájajte pór nahrubo a červenú cibuľu nadrobno.

2. Na panvicu s rozohriatym olejom vložíme nadrobno nakrájanú cibuľu – osmažíme na miernom ohni, potom vložíme nakrájanú bielu a červenú papriku – trochu osmažíme na miernom ohni, potom rozdelíme na polovicu a na druhú polovicu dáme mleté mäso.

3. Spolu osmažíme na miernom ohni, potom pridáme pálivú paprikovú pastu, ajvar pikantný – premiešame.

4. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a pridáme olúpané paradajky – dobre premiešame, ochutíme cukrom a nakoniec vmiešame nadrobno nakrájaný cesnak.

5. Pripravíme si panvicu s masťou a olejom a opečieme v nej plátky chleba – z oboch strán dozlatista a do chrumkava.

6. Po upečení chlieb potrieme cesnakom, potrieme pripravenou zmesou a posypeme nastrúhaným syrom eidam a nivou.

7. Potom ozdobíme kolieskami póru a červenej cibule.

8. Domácu pikantnú mäsovú zmes podávajte s láskou a skvelou chuťou.

Dobrú chuť!

VIDEO RECEPT: