Úvod DEKORÁCIE Vyčarujte si túto krásnu jarnú dekoráciu: základom je obyčajná stará zásuvka!

Vyčarujte si túto krásnu jarnú dekoráciu: základom je obyčajná stará zásuvka!

Jar a s ňou aj Veľká noc sa pomaly, ale isto blíži. Preto sme pre vás pripravili tematický článok plný skvelých nápadov na krásne dekorácie. Konkrétne dnešná inšpirácia je na originálnu jarnú dekoráciu, na ktorú potrebujeme len obyčajnú starú zásuvku, niekoľko rastlín a trochu manuálneho nadšenia. Nepotrebujete teda nič iné ako vyššie uvedené veci, prípadne ďalšie nástroje, ako sú nožnice a šnúrka. Nezabudnite do tejto tvorby zapojiť celú rodinu, vrátane tých najmenších, pre ktorých je to skvelá motorická zručnosť!

Využite preto víkendové popoludnie na výrobu niektorej z týchto dekorácií. Sami budete prekvapení, ako takýto skvelý a jednoduchý nápad upúta pozornosť každého z vašich návštevníkov. Teraz sa však spoločne pozrime na našu fotogalériu, ktorá je plná krásnych jarných dekorácií. Existuje veľa možností a je len na vás, ktorú si vyberiete!

Ak už máte doma podobné dekorácie a chcete sa s nami o ne podeliť alebo získať veľa ďalších skvelých nápadov a inšpirácií, navštívte našu skupinu na Facebooku Inšpirujte sa.

vykouzlete si tuto krásnou, jarní dekoraci: základem je obyčejný starý šuplík!Nebojte sa náročných procesov a užívajte si samotný tvorivý proces.

Krásne a originálne jarné dekorácie.